Registrering
 • 27 oktober 2020 StyrelseCafé kl 17.30 – 19.30 på Esbe AB i Reftele samarbete med Enter.n

 • Jönköping

 • Information
 • 27 oktober 2020 StyrelseCafé kl 17.30 – 19.30 på Esbe AB i Reftele samarbete med Enter.nu

  Tema; Trender, utmaningar och sucess-stories med Anders Nyström, ordförande StyrelseAkademien Jönköping samt presentation av Esbe och deras styrelsearbete

  Just nu händer det mer saker inom marknadsföringsområdet än någonsin tidigare. De digitala kanalerna har förändrat vårt sätt att kommunicera. Förändringen stavas målgrupp och mätbart resultat. Men trots alltnytt finns det några sanningar som fortfarande gäller exempelvis; ”Stick ut ur mängden”. Anders Nyströmdelar med sig av sina erfarenheter samt ger några tydliga och handfasta råd på hur företag kan anpassa sig till utvecklingen och därmed nå resultat som aldrig förr.

  Presentation av Anders Nyström

  1989 grundade Anders reklambyrån NY i Jönköping. Sedan dess har byrån vuxit från minst till ledande i regionen. Från början var det en renodlad reklambyrå, men idag är det även en webbyrå och en studio för film- och bildproduktion.

  2016 sålde Anders min del av byrån för att istället ägna sig åt rådgivning och styrelsearbete med syfte att utveckla reklambyråer, webbyråer, produktionsbolag och andra företag inom marknadsföringssektorn. Idag är Anders engagerad i fem bolagsstyrelser, varav två även som delägare, samt verksam som marknadschef i ett annat.

  Anmäl dig här senast 20 oktober 2020 kl. 12

  Plats: Esbe AB i Reftele

  Kostnadsfritt deltagande för dig som är medlem i StyrelseAkademien samt medlemmar hos Gislaveds näringslivsbolag och deras gäster. Övriga betalar 300 kr exkl moms.

  Vill du bli medlem gör du det via www.styrelseakademien.se/medlemskap kostar 1 600 kr inkl moms per år och du får tillträdde till ca 30 kompetensutvecklingsträffar i hela länet.

  Kontaktperson StyrelseAkademien Jönköping
  Elisabeth Wagner, verksamhetsledare
  0733 – 24 49 65
  jonkoping@styrelseakademien.se

 • Deltagaravgift
 • 300 kr exkl moms, Medlemspris 0 lr

 • Plats
 • Esbe AB, Reftele

 • Kontakt
 • Elisabeth Wagner, jonkoping@styrelseakademien.se

OBS! Vänligen fyll i faktureringsadress även om evenemanget är kostnadsfritt - detta innebär inte att du kommer att få en faktura.
Deltagare
reqFörnamn
reqEfternamn
C/O-adress
reqGatuadress 2
reqPostnummer
reqOrt
reqTelefon
reqE-post
Kön:
Man
Kvinna
Jag vill bli medlem.
reqAnger ett obligatoriskt fält.
Faktureringsadress
reqFöretag     Kopiera deltagaruppgifter
Organisationsnr
C/O-adress / Avdelning
reqGatuadress 2
reqPostnummer faktura
reqOrt
Övrig information