Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Vi vill inspirera dig till framgång och bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sjuhäradsbygden. Det gör vi genom att generöst dela med oss av våra kunskaper om styrelsearbete. Tillsammans med våra partner skapar vi ett nätverk på hemmaplan som du kommer att ha mycket glädje av.

Läs mer om oss…

Evenemang

2/2: Styrelsefrukost online Podcast - varför då och hur gör man?

Podcast - varför då och hur gör man? 2,3 miljoner människor i Sverige lyssnar i snitt på en podcast varje vecka. Nu är det företagens tur att börja använda podcast kommersiellt. Den som utnyttjar läget kan skaffa sig enorma fördelar.

Evenemang

1/3: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås "Öka din omsättning med gott samvete"

Idag jobbar Emma globalt med sitt team och med leverantörer utspridda i stort sett alla världens hörn, med en strävan om ett förverkligande av en hållbar textilproduktion och inte bara prat om nya möjligheter och framtiden.

Evenemang

10/5: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås "Bygg framtiden tillsammans med generation Z"

Den nya generationen är uppväxt med smartphones, internet och alla dess fördelar. Digitaliseringen de senaste åren har skapat möjligheter men också förväntningar från den nya generationen, som måste mötas och tillgodoses av arbetsgivaren.

Evenemang

20/10: Styrelsedagen 2021

Förtroende har utvecklats till att bli företagets viktigaste kapital. Det är en av de starkaste faktorerna för framgångsrika företag i en global och digitaliserad värld. Det påverkar allt från kundernas köpvilja och medarbetarnas stolthet till företagets trovärdighet hos investerare och samhället i stort. Anmäl dig till Styrelsedagen 2021.

Evenemang

10/3: Föreningsstämma med tema "Hur bygga en professionell styrelse?"

Om styrelsearbete skall bli bra så behöver valberedningsarbetet vara professionellt och med ägardirektivet som underlag. Det konstaterade paneldeltagarna Erik Hedlund, Andreas Jaldevik och Kristina Jarring Lilja - Förtroendespecialist under ledning av moderator Christer Ridstrom på den förlängda årsstämman online med tema "Hur bygga en professionell styrelse?"

Utbildning

Anmäl dig nu till vår välrenommerade Styrelseutbildning

Vill du göra skillnad? Anmäl dig till Vår välrenommerade certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” på plats på hotell Två Skyttlar i Örby den 8-9 maj 2022. Passar dig som är ägare, aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete.

Byggbolaget tog hem styrelsepriset

Byggföretaget tog hem styrelsepriset: ”Då gör vi rätt” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Förtroende. Företagets viktigaste kapital.

Boråsprofilernas tankar om ledarskap – så bygger man förtroende. Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Industri 4.0

Borås bil: Fördjupar sig i nästa industriella revolution: ”Första munsbiten” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Svante Forsberg

Borås bil: Årsstämma med risker i fokus: "Vad gör man om det går åt helvete?" Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Blåkläder - Sjuhäradsstyrelse 2019

Blåkläder prisas för aktivt styrelsearbete: ”Mycket branscherfarenhet” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Borås Bil

Borås bil: Systrarna med bilar i blodet Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Nyheter

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - datum för onlineutbildning

Efterfrågan på våra onlineutbildningar är fortsatt stor varför formatet är här för att stanna. Här hittar du vårens alla datum.

Nyheter

Effective company directorship - online education

Boardroom professionalism is an essential ingredient for business success, regardless of industry and company size.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: