Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

"Utbildningen var en perfekt mix av teoretiska och praktiska exempel ledd av en mycket kunnig lärare. Onlineformatet gjorde utbildningen mycket tidseffektiv och fungerade över all förväntan där även mingel med gruppen och nya kontakter möjliggjordes på ett effektivt sätt". 

 
Erik Engström, grundare och affärskonsult på ValueTech och tidigare deltagare

 

Hur kontrollerar jag min egen teknik i förväg?

För att kunna delta behöver du en dator, surfplatta eller smart telefon med headset och kamera, samt en stabil internetuppkoppling. På datorn måste du installera programvaran "Zoom" och på din surfplatta eller smarta telefon behöver du appen ”Zoom Cloud Meetings”. Det enklaste sättet att kontrollera att din teknik fungerar i förväg är att testa att logga in via denna länk zoom.us/test. Blir du tillfrågad om du vill installera programvaran eller appen svarar du ja och sen är du igång. Se gärna denna korta film, som beskriver hur du loggar in till ett möte youtu.be/hIkCmbvAHQQ och den här som beskriver hur du ställer in headset och kamera för ljud och bild youtu.be/-s76QHshQnY.

Digitala utbildningar

På grund av pandemin ställde vi om flertalet av våra utbildningar till digitalt format. Efterfrågan är fortsatt stor varför formatet är här för att stanna. Här hittar du aktuella datum och vi fyller på efter hand. Håll utkik!

Rätt fokus

Vår populära grundläggande certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” finns för små och medelstora bolag, såväl som noterade bolag och kommunalt ägda bolag, och passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. Onlineversionen är uppdelad på fyra halvdagar. 
Läs mer

AKTUELLA DATUM VÅREN 2022

3, 4 samt 10, 11 februari | Anmäl dig

10, 11 samt 17, 18 mars| Anmäl dig

14, 15 samt 21, 22 mars | Anmäl dig

21, 22 samt 28, 29 april | Anmäl dig

12,13 samt 19, 20 maj | Anmäl dig

9, 10 samt 16, 17 juni | Anmäl dig

ökat fokus

Komplettera och vässa din styrelsekompetens genom fristående fortsättningskurser inom styrelserelevanta områden så som strategi, ordföranderollen och ekonomi. 
Läs mer

  

AKTUELLA DATUM VÅREN 2022

Strategi  3 mars (heldag) | Anmäl dig

Ekonomi 26-27 april (2 halvdagar) | Anmäl dig

Ordföranderollen 31 maj (heldag) | Anmäl dig

Nationella partners: